Despre noi, implementare sisteme de management.

SMARTTECH

Consultanta pentru implementare sisteme de management

Acasa » Despre noi

Despre noi

Despre noi

Organizatia activeaza în domeniul consultantei si instruirii în implementarea sistemelor de management conform cu : ISO 9001, 14001, 18001, 20000, 27001, FSC, 50001, SA 8000, 22000 (HACCP) din anul 2000.
În prezent, din echipa noastra fac parte consultanti, cu experienta atat în domeniul tehnic cat si în domeniul asigurarii calitatii si managementului calitatii, care sunt auditori certificati/înregistrati pentru sistemele calitatii. Sunt auditori care colaboreaza cu diferite organisme de certificare.

Impreuna cu echipa noastra dezvoltam solutii in proiectarea si implementarea sistemelor de management conforme cu standardele ISO, incepand cu elaborarea documentatiei specifice ( manual, proceduri de sistem si operationale, instructiuni de lucru, etc), instruirea personalului implicat in activitatile specifice si continuand cu evaluarea, auditul, mentinerea si imbunatatirea Sistemului de Management.

Pe langa aceasta activitate putem enumera si activitati legate de accesarea de fonduri prin Programe Europene in special in domeniul agriculturii.

Activitati de evaluari de bunuri mobile si imobile folosind cei mai buni evaluatori atestati ANEVAR.